top of page

HANS  WEITZEL

MASCARE TRASEE CABLURI ELECTRICE

SLE700

Gama de profile de mascare a traseelor electrice SLE 700 oferă mai mult spațiu pentru cabluri. În forma sa rectilinie un număr și mai mare de linii electrice și linii de date pot fi mascate. Sunt disponibile 3 tipuri de finisaje care se integreaza cu usurinta in ambientul incaperii in care sunt folosite.

Lista preturi

SLE500

O solutie de mascare a cablurilor electrice suplimentare. Profilele de mascare a traseelor electrice si de date SLE 500 permit aranjarea cabluri electrice și cablurile de date. Cu forma compactă și rotunjita, gama SLE 500 este ideala pentru folosirea în spatii compacte.

Lista preturi

MASCARE TRASEE TERMICE

Confortul a devenit un semn distinctiv al nivelului de trai. Instalarea aparenta pe pereti a conductelor de încălzire este de obicei cea mai bună soluție tehnică și economică pentru modernizarea și renovarea oricarui spatiu. HZ furnizează sistemul potrivit pentru mascarea acestor trasee.

 SLF 2000+SLF PLUS

Profilele SLF 2000 sunt profile universale pentru mascarea țevilor cu diametru până la Ø 22 mm. Sunt realizate din plastic rigid cu o margine flexibila pentru etanșare la perete, compensand astfel imperfectiunile peretilor. Materialul din care sunt realizate  profilele se caracterizează printr-o rezistență mare la impact. Sunt disponbile si profile "oarbe" pentru zonele in care nu sunt montate tevi sau cabluri.

Material:                                Plastic laminat

Finisaje:                                Artar, Fag deschis, Fag inchis, Cenusiu deschis, Stejar deschis, Stejar inchis, Alb, Gri

Trasee:                                 Termice

Diametru trasee:                   max 22 mm  

Lista preturi

SLT2000

Profile de mascare a tuburilor de până la 22 mm diametru cu bandă adezivă pentru mochete.

Profilele din gama SLT 2000  sunt utilizate atunci când este utilizata mocheta in locul parchetului sau gresiei. Profilele sunt prevazute cu banda auto-adeziva pentru fixarea decorului dorit. Profilele tubulare sunt realizate din plastic rigid cu o muchie flexibila de etanșare la perete pentru a compensa suprafețele denivelate. Materialul profilelor este rezistent la lovituri. Sunt disponbile si profile "oarbe" pentru zonele in care nu sunt montate tevi sau cabluri.

Material:                                  Plastic prevazut cu banda autoadeziva

Finisaje:                                  Mocheta, Stejar deschis, Alb

Trasee:                                  Termice

Diametru trasee:                    max 22 mm   

Lista preturi

 SLL2000

Profilele SLL 2000 sunt prevazute cu un canal suplimentar pentru mascarea cablurilor de curent sau de date, oferind un spatiu de 30 x 30 mm, canal care poate fi utilizat de asemenea pentru mascarea unei a treia tevi. Profilele au forma tubulara si sunt prevazute cu o muchie flexibila de etanșare pentru compensarea iregularitatilor peretilor. Tinand cont si de accesoriile disponibile, care contin socluri de prize, este gama ideala pentru o modernizare rapidă și necostisitoare a oricarei zone.

Material:                                   Plastic 

Finisaje:                                   Stejar deschis, Alb

Trasee:                                    Termice+Electrice

Diametru trasee termice:        max 22 mm   

Diametru trasee electrice:      30x30 mm

Lista preturi

SLF 28-2000

Profile pentru țevi până la 28 mm diametru.

Profilele SLF 28-2000  au format tubular si sunt realizate din material plastic robust cu o margine flexibila de etansare. Pot fi folosite in cazul tuburilor de până la 28 mm diametru sau  pentru fitinguri prin presare de până la 22 mm diametru. Profilele de colt au un unghi mai mare pentru a se asigura spatiul necesar traseelor de tevi cu diametru de 28mm sau pentru fitingurile prin presare cu diametru de 22mm.

 

Material:                                  Plastic

Finisaje:                                  Stejar deschis, Alb

Trasee:                                   Termice

Diametru trasee termice:        max 28 mm 

Lista preturi

SLHW

Profil laminat, ideal pentru ambientarea cu pardoseli acoperite cu parchet sau lemn masiv. Se pot utiliza pentru tuburi de până la 22 mm diametru.

Plăcile de bază din lemn stratificat HZ reprezinta soluția optimă pentru parchetul laminat sau pardoseli din lemn masiv. Se pot folosi pentru fitinguri lipire de pana la 22mm diametru sau pentru fitinguri prin presare de pana la 18mm diametru.

Material:                                 Plastic furniruit

Finisaje:                                  Abachi,Stejar deschis, Natural

Trasee:                                  Termice

Diametru trasee termice:       max 22 mm 

Lista preturi

BLF

Profile oarbe pentru pereti.

Sunt ideale pentru folosirea pe peretii pe care nu sunt montate trasee electrice sau de incalzire . Acestea sunt compatibile din punct de vedere al formelor si materialelor din care sunt realizate cu profilele sistemului de plinte SLF 2000, fiind de asemenea disponibile în nouă finisaje.

Material:                                 Plastic furniruit

Finisaje:                                  Abachi,Stejar deschis, Natural

Trasee:                                  Termice

Diametru trasee termice:       Masca oarba profile SLF 2000 

Lista preturi

BLT / BL

Profile oarbe pentru mochete pentru pereți pe care nu sunt montate trasee electrice sau termice.

.Profilele sunt realizate din material plastic robust și au secțiunea goala. Sunt echipate cu o bandă auto-adeziva pentru fixarea aceluiasi tip de material folosit pe pardoseala in spatiul respectiv.

Material:                                  Plastic furniruit

Finisaje:                                  Abachi,Stejar deschis, Natural

Trasee:                                   Termice

Diametru trasee termice:        Masca oarba profile SLT 2000+ SLHW

Lista preturi
bottom of page