top of page

Bine ati venit in lumea DIZAINS!

 

 

       

         Povestea noastra a inceput in momentul in care am identificat mai multe produse care pot sa aduca un plus de confort si eleganta stilului de viata al fiecaruia dintre noi. Terasa, livingul, biroul sau baia, fiecare spatiu va deveni mai primitor, creandu-ne un sentiment de bunastare in timpul relaxarii sau activitatilor zilnice.

         Toate produsele pe care vi le oferim sunt fabricate in Europa si sunt realizate la cele mai inalte standarde de calitate. Certificatele si agrementele internationale ale furnizorilor nostri au fost un criteriu esential in selectarea lor si a gamelor de produse pe care le realizeaza.

         Va invitam sa descoperiti idei si solutii pentru decorarea spatiilor preferate si va stam la dispozitie pentru a va raspunde la orice intrebare veti avea nevoie.

Adaugati o pata de culoare terasei dumneavoastra. Va punem la dispozitie o gama variata de colectoare estetice si practice in acelasi timp!

Descoperiti o selectie de panouri decorative inedite realizate din elemente naturale precum: aluminiu, ardezie, piatra naturala, lemn sau piele!

Radiatoare cromate, satinate, din sticla sau din piatra. Am selectionat pentru dumneavoastra cateva dintre cele mai interesante modele care speram sa va inspire in decorarea sau renovarea caminului dumneavoastra. 

Efectul si caldura razelor Soarelui pot fi acum prezente in jurul dumneavoastra in orice anotimp, indiferent de vreme! Puteti beneficia de o  sursa nepoluanta de incalzire, cu efecte curative, care va va imbunatati semnificativ stilul de viata indiferent de locul in care va aflati.

Bateriile au devenit un element de design important, aspectul lor fiind studiat si recreat pentru a satisface cele mai pretentioase cerinte.

Semineul, un detaliu din ce in ce mai mult prezent in viata fiecaruia dintre noi. Am selectat mai multe modele eco, care pot fi pozitionate oriunde doriti si, mai ales, care nu scot deloc fum!

Adaugati o pata de culoare terasei dumneavoastra. Va propunem o gama variata de glastre viu colorate, clasice sau moderne care va vor ajuta sa va bucurati de plantele sau florile preferate!

bottom of page